Over ons

Goudsmederij & Juwelier John van Oosterhout…
Voor al uw bijzondere momenten…

Als klein jongetje was ik,  John van Oosterhout, al werkzaam in het goudsmid vak. Het meer dan 13 jaar geleden openen van een  juwelierszaak met eigen goudsmederij was dus een logische stap. Inmiddels zijn we een vooruitstrevend bedrijf voorzien van alle moderne technieken waar vakmanschap de boventoon voert…

Onze services

VERKOOP SIERADEN EN HORLOGES, TROUWRINGEN EN HERINNERINGSSIERADEN. REPAREREN, VERMAKEN EN VERVAARDIGEN VAN SIERADEN. REPAREREN HORLOGES. OORBELLETJES PRIKKEN. INLEVERADRES VOOR OUD GOUD. GRAVEREN VAN HORLOGES EN SIERADEN. FOTOGRAVURES. JUBILARISARTIKELEN. EIGEN WEBSHOP.

Ons atelier

Wij kunnen u als juwelier extra meerwaarde bieden met ons eigen goudsmidatelier. Al ruim 40 jaar repareren en vervaardigen wij sieraden in zilver en goud.

Repareren sieraden

Wij vergroten en verkleinen ringen, vervangen verloren parels en edelstenen, repareren gebroken armbanden, colliers en oorsieraden. Na het repareren en polijsten zien uw sieraden er vaak weer als nieuw uit. Sieraden die te ver versleten zijn en waarbij maken niet langer zinvol is, kunnen ingeleverd worden als oud goud.

Vermaken en vervaardigen sieraden

Bestaande sieraden die niet meer naar wens zijn kunt u door ons laten vermaken. Samen met u nemen we de mogelijkheden door en maken een ontwerp naar wens. Wilt u een compleet nieuw sieraad laten maken? Dat natuurlijk ook. We nemen het ontwerp met u door en dragen bruikbare ideeën aan om tot een prachtig eindresultaat te komen. Denk hierbij ook aan herinneringssieraden met askamertjes en vingerafdrukken of het samenvoegen van twee trouwringen tot een nieuw sieraad.

Repareren horloges

Ook horloges kunt u ter reparatie aanbieden. Wij zetten batterijen, monteren nieuwe banden en verzorgen alle overige  horloge reparaties bij extern atelier.

Onze winkel

“Wat een grote winkel en wat veel keus”… horen wij regelmatig van onze klanten. Je vind bij ons dan ook sieraden en horloges van alle gerenommeerde en bekende merken voor jong en oud in diverse prijsklassen. Wij adviseren u graag uitgebreid om een juiste keuze te kunnen maken. Natuurlijk zijn wij ook uw adres voor trouwringen, relatieringen en aanzoeksringen, indien gewenst in eigen atelier gegraveerd. We willen steeds blijven vernieuwen en zo onze klanten blijven boeien. Zo hebben we nu onze eigen webwinkel, een interactieve zuil in de winkel waarop de klant digitaal  uit het complete assortiment van onze leveranciers kan kiezen en bestellen.

Ook aan de kleine klant wordt bij ons gedacht. Naast een vernieuwde kinderspeelhoek is er een uitgebreide collectie kindersieraden, kinderhorloges en geboortegechenken. Uiteraard prikken we ook oorbelletjes. Dit met twee medewerksters tegelijk om de ervaring voor het kind wat prettiger te maken.

Jubilarisartikelen

Relatiegeschenken en jubilarisartikelen van de juwelier….een briljant idee en….betaalbaarder dan u denkt. Als vereniging of bedrijf zult u regelmatig te maken hebben met een jubileum, een afscheid of een goede reden hebben om iemand te bedanken of extra in het zonnetje te zetten. Dit soort gelegenheden vragen natuurlijk om een mooi relatiegeschenk. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om samen met u het perfecte geschenk te realiseren. Denk hierbij aan gegraveerde horloges, sleutelhangers en pennen met uw eigen logo en tekst. Sieraden en cadeaubonnen of iets moois speciaal in eigen atelier vervaardigd. We hebben voor elke beurs en voor elke gelegenheid wat wils. Laat u gerust vrijblijvend informeren.

U kunt ons nu ook volgen via: